Professionals

Goede Executive Search heeft zich gespecialiseerd in bemiddeling van zwaardere communicatiefuncties, zowel van tijdelijke aard als voor vast. Het gaat daarbij om functies waarvoor een hbo- of wo-opleiding en ten minste zes jaren relevante ervaring vereist zijn. Integriteit, persoonlijke ondersteuning en meer dan een tweetal decennia aan ervaring en netwerken zijn bij Jeroen Goede gewaarborgd.
 
Kandidaten van Goede Executive Search profiteren van een groot professioneel netwerk en persoonlijke begeleiding. Er wordt bij Goede Executive Search gewerkt vanuit het netwerk in plaats van vanuit een database. Goede Executive Search speelt een actieve rol in de coaching van zijn kandidaten gedurende procedures, zowel op vakinhoudelijk als op managerial gebied en bij een succesvolle plaatsing ontvangt de kandidaat een gratis gesprek met een professionele coach. Goede Executive Search bv werkt daarbij o.a. samen met Jaco van der Tang, managing partner van Courius en Marc van Hal, Marc My Words.
 
Het netwerk van Goede Executive Search bv heeft een sterke binding. Er is een Executive club van (interim-) professionals en een enthousiaste RvC (Raad van Creativiteit) ter ondersteuning van Jeroen Goede. 

Vaste functie
Goede Executive Search heeft veel ervaring met het vervullen van interessante, uitdagende communicatiefuncties. Functies met meerwaarde en commitment. Functies die er voor zorgen dat je je verder ontwikkelt. Door zijn uitgebreide netwerk en ervaring binnen zowel bedrijfsleven als overheid, krijg je concrete en uitgebreide informatie over de functie en bedrijf, over kansen, valkuilen en eventuele afbreukrisico’s.

Interimmers
De interimmer is een entrepreneur, maar ook iemand die graag uitgedaagd wordt. Hij/zij is een passant, maar wil iets structureels neerzetten. Hij/zij kan kwartiermeester zijn, een crisis bezweren of kan communicatie binnen een organisatie of op het Binnenhof agenderen. Goede Executive Search bemiddelt interessante en uitdagende functies in een uitdagend speelveld. 

Click to access the login or register cheese