Testimonials

Suzanne Laszlo-Serrarens, algemeen directeur Unicef

“Wat fijn om met iemand te werken die ervaren is en goed luistert en daardoor heel goed aanvoelt wat de organisatie nodig heeft. Door Jeroens enorme netwerk hebben wij een prachtige lijst met kandidaten ontvangen. Jeroen durft daarin van de gebaande paden af te gaan en komt met verfrissende kijk op mogelijkheden. Tijdens het research en selectieproces hebben we door korte en directe lijnen een open en plezierig contact gehad! Een professional waar je graag mee werkt.”

Cees Boutens, manager belangenbehartiging RAI Vereniging

“Jeroen heeft voor RAI Vereniging en voor mij een prima senior communicatieadviseur gevonden. In onze eigen zoektocht liepen we vast. Jeroen inschakelen was een goede zet. Hij stelde de juiste vragen en vroeg door, maakte zijn eigen vertaling van onze wensen en ging aan de slag. Binnen no-time was er een long list, een short list en een benoeming. De contacten met Jeroen heb ik ervaren als direct, deskundig en leuk. Kortom een goede keuze.”

Marc van Hal MBA, marketing & communicatie consultant / interim management / business coach

“Zelden kom je mensen tegen waarvan de achternaam een zeer exacte omschrijving geeft van de persoon. Als zelfstandig professional is het een voorrecht om iemand te kennen zoals Jeroen. Hij gaat met Goede Executive Search echt voor de inhoud. Positief kritisch, strategisch sterk, weet belangen van de opdrachtgever en kandidaat optimaal te matchen. Een verbinder met humor en stevige kennis van het communicatievak!”

Aleid Uhl, senior adviseur interne communicatie

“Ik ken Jeroen als een zeer ervaren doortastende bemiddelaar. Hij is de stevige sparringpartner op boardroomniveau. De resultaatgerichte mediator die, door goed te luisteren, de (vaak compexe) communicatie-vraagstukken en cultuur van de opdrachtgever begrijpt. Hierdoor selecteert hij feilloos de kandidaat met de juiste stijl, kennis en vaardigheden. Wat Jeroen mijns inziens werkelijk onderscheidt van andere bemiddelaars is zijn fijngevoeligheid voor politiek gevoelige situaties die hij vliegensvlug herkent en met diplomatie en elegantie bespreekbaar maakt. Geen ruis, geen tijdverlies! Jeroen’s eerlijkheid en integriteit zorgen voor helderheid vanaf het eerste contact. Zijn gevoel voor humor is een groot plezier waardoor het altijd een genoegen is met hem samen te werken.”

Pieter Idenburg, oud-directeur communicatie Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

“Jeroen heeft mij enorm geholpen bij het vinden van een geschikte plaatsvervangend directeur Communicatie voor het ministerie SZW. Hij beschikt over een uitmuntend netwerk, hij verplaatst zich heel goed in de klant en vult dat aan met waardevolle adviezen en ideeën. Jeroen is echt een vakman die resultaat levert. En daarnaast is het gewoon leuk en plezierig om met hem samen te werken. Tenslotte heeft hij mij persoonlijk met succes kunnen bemiddelen naar het mooie bureau Issuemakers. Jeroen is een matchmaker”.