De topkandidaat voor de topopdracht.

Goede Executive Search is een gespecialiseerd search bureau voor de communicatieprofessional. Het gaat om functies bij zowel de overheid als bij het bedrijfsleven, zowel vast als interim. Functies met strategische diepgang en commitment. Van de woordvoerder van de minister tot de directeur Corporate Communicatie van een beursgenoteerde onderneming.

Jeroen Goede studeerde af in Marketing. Al snel kwam hij in contact met werving en selectie en koos hier gepassioneerd voor. Vervolgens maakte hij kennis met het vak communicatie en de ideale combinatie van werving en selectie in het communicatievak was voor hem geboren.
Hij leidde diverse werving- en selectie bureaus en trok met zijn gezin een half jaar door de bush in Australië. Terug in Nederland zette hij zijn carrière met succes voort om uiteindelijk in 2010 te kiezen voor het opzetten van een eigen bedrijf: Goede Executive Search.
 
Na vele jaren actief te zijn geweest als adviseur voor Logeion is Jeroen Goede sinds 2017 aangesloten bij Rotary Nieuwspoort. De Rotary is een serviceorganisatie. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging.

Click to access the login or register cheese