Werkwijze

Jeroen Goede staat bekend om zijn betrokken en intensieve samenwerking met opdrachtgevers en zijn nauwe band met kandidaten. Hij werkt discreet, doel- en mensgericht.
 
Na een uitvoerige en grondige analyse door middel van interviews met betrokkenen en stakeholders van de organisatie over de cultuur, de omgeving, de inhoud, verantwoordelijkheden, het doel en eisen van de functie, wordt er een profiel opgesteld.
Na kritisch te hebben gekeken naar haalbaarheid, waarbij adviezen kunnen worden gegeven over de invulling, functie en procedure wordt de zoektocht gestart.
 
Als gespecialiseerd bureau beschikt Goede Executive Search over een uitgebreid netwerk van personen die werkzaam zijn in het communicatievak. Deze kandidaten zijn persoonlijk bekend. Daarnaast worden de brancheontwikkelingen nauwgezet gevolgd.  Gegadigden die voldoen aan de gestelde criteria worden uitgenodigd voor een aanvullend gesprek en worden opgenomen in een longlist. In de gesprekken besteedt Goede Executive Search veel aandacht aan de persoonlijke eigenschappen, drijfveren en kenmerken van de kandidaten. De longlist wordt besproken met de opdrachtgever en op basis hiervan ontstaat er een shortlist. Indien aangegeven worden referenties door Goede Executive Search gecheckt op de kwaliteiten en mogelijke valkuilen. Tenslotte volgt de persoonlijke kennismaking tussen kandidaten van de shortlist en de opdrachtgever. In overleg wordt daarna zorgvuldig afgewogen welke kandidaat het best beantwoordt aan de vraag met als resultaat de aanstelling. Vervolgens evalueert Goede Executive Search de procedure met de opdrachtgever en zal voor langere tijd nauw contact onderhouden met kandidaat om te helpen en te begeleiden.

Click to access the login or register cheese